Wij worden beoordeeld met een 9.5


Advies aanvragen 085 - 049 2430

JPF Juristen, gevestigd aan Boutenslaan 2 5615 CW, Eindhoven, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Home


Boutenslaan 2 5615 CW, Eindhoven
085 – 049 2430

Jean-Paul Franssen is de Functionaris Gegevensbescherming van JPF Juristen. Hij is te bereiken via info@jpfjuristen.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

JPF Juristen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

JPF Juristen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • -U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • JPF Juristen analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • JPF Juristen volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

JPF Juristen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: 1 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden

JPF Juristen deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. JPF Juristen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt JPF Juristen uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

JPF Juristen gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. JPF Juristen gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door JPF Juristen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@jpfjuristen.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. JPF Juristen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

JPF Juristen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@jpfjuristen.nl

Rechtsgebieden

JPF Juristen is gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden. Lees meer over wat wij voor uw situatie kunnen betekenen.

Onze werkwijze

U heeft recht op professioneel juridisch advies. Bij JPF Juristen spreken wij duidelijke taal terwijl wij u adviseren over de haalbare oplossingen voor uw situatie. Wij werken op een professionele en tegelijkertijd persoonlijk manier en met een heldere aanpak. U kunt er vanuit gaan dat wij u zo volledig mogelijk zullen ontzorgen.

JPF Juristen staat u graag bij in een aantal rechtsgebieden. Namelijk Arbeidsrecht en Ontslagrecht, Sociaal Zekerheidsrecht, Consumentenrecht en Huurrecht. Of u nu werkgever of werknemer bent, wij zijn het juiste aanspreekpunt om uw onderhandelingen te voeren. Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij tijdens gerechtelijke procedures.

Heeft u een probleem met uw Ziektewet uitkering, uw WW-uitkering of uw WIA-uitkering? Wij kunnen uw belangen behartigen in een procedure tegen het UWV.

“Bent u in een benarde situatie terecht gekomen? Teken geen documenten, maar neem direct contact op.”

Voordelen van JPF Juristen

  • Gerechtelijke procedures en juridisch advies.
  • Professioneel en tegelijkertijd persoonlijk.
  • Effectieve en doelgerichte aanpak.
  • Juristen met meer dan 15 jaar ervaring.
Advies aanvragen

Onze klanten aan het woord

Direct persoonlijk advies ontvangen? Deze klanten gingen u voor en vertellen graag over hun ervaring.

9.5
22 beoordelingen

Wydh

Bij deze ben ik zeer tevreden over jpf juristen.Met name de snelle en correcte afhandeling die ikzelf met u ervaren heb.Mocht ik in de toekomst juridische hulp nodig hebben,dan zal ik zeker een beroep op u doen.M.V.G. R Wijdh

R. Hendriks

Uitstekend geholpen, goede en duidelijke communicatie. Zeer tevreden.

Veelgestelde vragen over JPF Juristen

Heeft u vragen? Lees onze veelgestelde vragen om antwoord te krijgen op uw vraag.

Teken geen documenten, maar neem direct contact op via het contactformulier. Omschrijf uw situatie zo gedetailleerd mogelijk en wij zullen u spoedig informeren over de mogelijkheden voor een oplossing.

Teken geen documenten, maar neem direct contact op via het contactformulier. Omschrijf uw situatie zo gedetailleerd mogelijk en wij zullen u spoedig informeren over de mogelijkheden voor een oplossing.

Teken geen documenten, maar neem direct contact op via het contactformulier. Omschrijf uw situatie zo gedetailleerd mogelijk en wij zullen u spoedig informeren over de mogelijkheden voor een oplossing.

Teken geen documenten, maar neem direct contact op via het contactformulier. Omschrijf uw situatie zo gedetailleerd mogelijk en wij zullen u spoedig informeren over de mogelijkheden voor een oplossing.

Vraag direct om advies

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Neem contact op
Of neem telefonisch contact met ons op. 085 - 049 2430

Direct persoonlijk juridisch advies

Bent u in een benarde situatie terecht gekomen? Teken geen documenten, maar neem direct contact op.

Contactgegevens

JPF Juristen
Boutenslaan 2
5615 CW Eindhoven


085 - 049 2430
info@jpfjuristen.nl